Utforsk våre kolleksjoner

AURORA

KLASSISKE SOLBRILLER

Aurora er en solbrille med polarisert linse, til ære for nordlyset og dets vakre farger. Rammen er solid og fleksibel, med fokus på god passform. God beskyttelse mot både solen og reflekterte overflater. 

Kjøp nå

FORNEBU

TIDLØSE PILOTBRILLER

Fornebu er vår flaggskip-kolleksjon, og en hyllest til Norges tidligere hovedflyplass. Du kan kanskje se konturene av et flyskrog foran på brillen? Fornebu er polariserte pilotbriller, laget i en ramme av rustfritt stål. De kommer i fargen sølvgrå og sort, begge med polarisert linse. Sølvgrå ramme har en polarisert speil-linse, mens den sorte rammen har en polarisert linse med brun base.  

Kjøp nå

KOLLEN

RASKE SPORTSBRILLER

Kollen-kolleksjonen er inspirert av Oslos Holmenkollen, og er en allsidig sportsbrille med god linse – som alltid sørger for godt lys. Brillene passer til alt fra sykkel, løp, ski, golf, eller volleyball – med andre ord de fleste typer idretter hvor det er viktig med gode allsidige briller.

Kjøp nå

KIDS

BARNEBRILLER SOM VARER

ON Kids er en leken og kul barnebrille, med god solbeskyttelse og behagelig passform. Stengende har fleksible hengsler, materialet er mykt, og linsen er satt litt inn i rammen – slik at den tåler å bli kastet i bakken, og å bli tråkket på. Kids er en kolleksjon som er designet for barn, og skal derfor tåle å bli godt brukt.

Kjøp nå

MIX SOHO

SHADES OF NORWAY x MIKKEL DISKERUD

SoHo har et urbant design, med leken bruk av ulike materialer. Solbrillene er designet og utviklet i New York, sammen med fotballspilleren Mikkel "Mix" Diskerud.

Kjøp nå

MIX OSLO

SHADES OF NORWAY x MIKKEL DISKERUD

Oslo er en sportsbrille med fokus på komfort under fysisk aktivitet. Brillen har en lettvektsramme utført i matt sort, og helpolarisert linse med lett speileffekt. Dette er en solbrille som er laget for å sitte godt – spesielt under trening med mye bevegelse i ulike retninger.

Kjøp nå

NORGE

NORSK SOMMER & NORSK VINTER

Som en hyllest til Norge har vi designet to ulike briller i rødt, hvitt og blått. Norgesbrillen er en solbrille med polarisert linse, som passer de fleste anledninger (hele sommerhalvåret). I tillegg har vi nå fått Norgesgoggle, en skikkelig norsk alpinbrille, som er skapt for den norske vinteren.

Kjøp nå

OL

EN SURVEREN SPORTSBRILLE

OL-brillene er blant våre mest populære sportsbriller, men også vår mest utarbeidede kolleksjonen. OL-brillene har blitt utviklet gjennom flere år, og i dag har vi 7 unike modeller, med ulike typer linser, og funksjoner. I tillegg til egne design, får du både Vipers og Nora Mørks egne OL-briller. I tillegg til å være kanskje norges raskeste, er det også de letteste, med en vekt på bare 25 gram.

Kjøp nå

OPPLAND

EN TIDLØS KLASSIKER

Oppland-brillen har tidløst design i matt utførelse, og solide materialer som gir lang levetid. Solbrillene egner seg til de fleste anledninger, og er en klassisk brille som passer alle. Den sorte mineral-linsen sørger for godt lys, og gir full UV-beskyttelse.

Kjøp nå

TELEMARK

ALPINBRILLEN FOR ALLE SKIELSKERE

Telemark Alpin er nøye utviklet – for alle skielskere. Derfor er vi stolte av at vår alpinbrille representeres av det norske Telemarklandslaget. Materialet i skibrillene er laget med 60 % biomasse, og leveres med to glass. En ekstra kontrastlinse sørger for at du aldri har dårlig sikt – uansett om du kjører på dager med flatt lys, eller på kveldstid.

Kjøp nå